Malerarbejde

Malerarbejde i Hjørring og Nordjylland

Her hos Malermestrene Kim & Ole Dissing kan vi tilbyde alt inden for malerarbejde til både private, det offentlige og erhvervskunder i Hjørring i Nordjylland. For uanset om du leder efter en bygningsmaler eller en maler til maling af radiator, træværk m.m., ordner vi hellere end gerne malerarbejdet for dig.

Ingen opgave er hverken for stor eller for lille for os, og fællesnævneren for dem er, at vi løser dem alle med faglig stolthed og en sikker hånd. Vi har over 30 års erfaring med malerarbejde, og vores mange år i branchen gør, at vi har prøvet praktisk talt alt inden for malerfaget.

Vi tilbyder

  • Udendørs malerarbejde: Vinduer, udhæng, sommerhus, helårshus træ, muret facade m.m.
  • Rensning og maling af nyt og slidt facadepuds
  • Indendørs malerarbejde i nye huse eller renoveringsarbejde, afrensning af tapet, spartling bl.a. med spartelsprøjte, slibning og maling, eller opsætning af filt, væv eller miljøvæv
  • Tapetsering med mønstret tapet eller fototapet
  • Maling af flyttelejligheder for private, boligforeninger og det offentlige
  • Sprøjtemaling på værksted, af speciallister, fodlister, gerigter, døre skabslåger m.m.

Malerarbejde med et højt krav om kvalitet

Ligegyldigt hvilken maleropgave, du ønsker udført, kan du altid vide dig sikker på, at vi udelukkende benytter os af de bedste materialer og maling fra markedets mest anerkendte producenter, der matcher vores eget høje krav om kvalitet. Vi har stor erfaring med udendørs malerarbejde i kystnært og aggressivt miljø.

Vi sætter en ære i vores arbejde og i at efterkomme dine ønsker og behov, og netop derfor bruger vi kun det bedste af det bedste. På den måde opnår vi altid et solidt, holdbart og pænt resultat – hver gang vi udfører malerarbejde.

Her kan du se flere billeder.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Hvis du mener, at vi er lige præcis det malerfirma, som du står og mangler, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os på telefon (+45) 25 22 37 52 eller e-mail kim@oledissing.dk. Så tager vi gerne en snak med dig om din opgave, ligesom vi gerne giver et uforpligtende tilbud på malerarbejdet, som du skal have udført.

Du kan naturligvis altid regne med en god pris. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller brug for at uforpligtende tilbud, så skal du ikke tøve med at tage kontakt til os på kim@oledissing.dk.