Erhverv

Malearbejde til erhverv

Kvalitetsbevidste og punktlige håndværkere

Har du et større projekt, kan vi hjælpe dig med det. Vi tilbyder professionelt malerarbejde til virksomheder. Uanset hvad behovet måtte være, udfører vi alle former for maleropgaver.

Hos Malermestrene Kim & Ole Dissing har vi mere end 30 års erfaring, og vi udfører altid malerarbejde af højeste kvalitet. Firmaet består af kvalitetsbevidste og punktlige håndværkere, der altid leverer et professionelt og tilfredsstillende resultat. Alle vores medarbejdere har et dybdegående kendskab til produkterne, vi bruger, og vi vejleder gerne i alle typer af malerprojekter.

Vi er huset i Hjørring, men udfører malerarbejde i hele Nordjylland.

Alle former for maleropgaver

Vi udfører alle former for malerarbejde til erhverv – både indendørs og udendørs. Har din virksomhed eksempelvis brug for hjælp til sprøjtespartler, sprøjte lofter, malerarbejde udendørs mv., så er vi de helt rette til at udføre opgaven.

Vi følger hele tiden de nyeste trends, som er på markedet, så vi altid er opdaterede på, hvad der er populært. Vi tilbyder eksempelvis opsætning af fototapeter og indfarvet spartel til vægdekoration, som er en af tidens største trends lige nu.

Kontakt os

[forminator_form id=”206″]